Žádost o akademika
Žádost o akademika na awp aim
awp

Ahoj tímhle bych se chtěl pokusit požádat o akademika na awp aim.

1) ♡Mára

2) STEAM_1:0:505102931

3) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_289452/hlstats.php?mode=playerinfo&player=9991

4) Ne ban jsem u vás nikdy neměl.

5) Ahoj moje jméno je marek je mi 13 ale skoro 14. Rád hraju počítačové hry a v poslední době se mi začala líbit hra jménem csgo. Vždy jsem rád hrál na awp serverech ale tenhle se mi zalíbil co nejvíce. Ať už to dobrou komunitou nebo pěkně udělaním rank-up systémem. Líbí se mi také toto forum protože je velice přehledný. Ve svém volném čase rád jezdím na kole, hraju si se svým pejskem nebo se svým mladším bráchou. A také hraju aktivně tenis již 9 let. V tenise mám velké úspěchy. Na tento server jsem náhodně narazil a myslím si že to byl osud.

6) Velice rád hraju na vašem awp serveru. Už jsem se několikrát setkal s tím že jsem potkal hráče kterému napomáhal nějaký prográmek a admin nikde. také kromě vyjímky jsem se setkal jak hráči pouštějí hudbu a nebo nadávají. Na vašem serveru mám nahráno něco přes 5 dní skoro 6 což si myslím že je dost dlouhá doba. Na csku mám nahráných skoro 1000 hodin. na svém mainu mám něco přes 800 hodin. Rád bych chtěl svou cestu začít akademikem protože podle mě se vždy začíná s tím nejmenším. Také bych se rád dostal do vašeho admin teamu a pomáhal vám s boji proti cheaterům.

7) 13.

Děkuji za odpověď a za váš čas strávený čtením této žádosti. S pozdravem mára.

Ahoj tímhle bych se chtěl pokusit požádat o akademika na awp aim. 1) ♡_Mára_† 2) STEAM_1:0:505102931 3) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_289452/hlstats.php?mode=playerinfo&player=9991 4) Ne ban jsem u vás nikdy neměl. 5) Ahoj moje jméno je marek je mi 13 ale skoro 14. Rád hraju počítačové hry a v poslední době se mi začala líbit hra jménem csgo. Vždy jsem rád hrál na awp serverech ale tenhle se mi zalíbil co nejvíce. Ať už to dobrou komunitou nebo pěkně udělaním rank-up systémem. Líbí se mi také toto forum protože je velice přehledný. Ve svém volném čase rád jezdím na kole, hraju si se svým pejskem nebo se svým mladším bráchou. A také hraju aktivně tenis již 9 let. V tenise mám velké úspěchy. Na tento server jsem náhodně narazil a myslím si že to byl osud. 6) Velice rád hraju na vašem awp serveru. Už jsem se několikrát setkal s tím že jsem potkal hráče kterému napomáhal nějaký prográmek a admin nikde. také kromě vyjímky jsem se setkal jak hráči pouštějí hudbu a nebo nadávají. Na vašem serveru mám nahráno něco přes 5 dní skoro 6 což si myslím že je dost dlouhá doba. Na csku mám nahráných skoro 1000 hodin. na svém mainu mám něco přes 800 hodin. Rád bych chtěl svou cestu začít akademikem protože podle mě se vždy začíná s tím nejmenším. Také bych se rád dostal do vašeho admin teamu a pomáhal vám s boji proti cheaterům. 7) 13. Děkuji za odpověď a za váš čas strávený čtením této žádosti. S pozdravem mára.
edited Jul 28 '20 at 3:23 pm
131
1
2
This topic is closed
live preview
enter atleast 10 znaků
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Pokracovat v úpravě
Odstranit